Θερμή υποδοχή στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου επιφύλαξαν περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους 16 του Μουντιάλ.
Ο κόσμος αποθέωσε όλους τους παίκτες της ομάδας, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμότατα τον Φάνη Γκέκα, που έχασε το πέναλτι με την Κόστα Ρίκα.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έδωσε στην Εθνική και στον ίδιο προσωπικά.
«Φτάσαμε μέχρι τους 16. Για την επόμενη ημέρα έχουμε ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή», τόνισε ο Γιώργος Σαμαράς.
Συγκινημένος ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε πως «ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος».
Στην αποστολή δεν ήταν ο Φερνάντο Σάντος , που βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του. Αναφερόμενος στην απόφαση του να μην ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε πως η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήταν εκείνη που έκλεισε τα εισιτήρια απευθείας για την Πορτογαλία και όχι ο ίδιος, κάτι που έμαθε την ημέρα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση.