Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καταγγελία γιατρών Σωτηρία: Έδωσαν ακατάλληλες μάσκες στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου

Έδωσαν μη ιατρικές μάσκες εμπορίου που διαφημίζονται προς το γενικό καταναλωτικό κοινό ως ... "κατάλληλες για την ατμοσφαιρική ρύπανση" ως δήθεν "υψηλής αναπνευστικής προστασίας τύπου ffp2" καταγγέλλει ο διευθυντής νευροχειρούργος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και κάνει λόγο για ποινικές ευθύνες.

Καταγγελία των γιατρών του νοσοκομείου «Σωτηρία» έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter o δρ. Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή νευροχειρούργο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έδωσαν μη ιατρικές μάσκες εμπορίου που διαφημίζονται προς το γενικό καταναλωτικό κοινό ως ... "κατάλληλες για την ατμοσφαιρική ρύπανση" μάσκες ως δήθεν "υψηλής αναπνευστικής προστασίας τύπου ffp2" στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο δρ. Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου αναφέρει σε έντονο ύφος “Αν η λαθροχειρία ήταν σε γνώση κάποιου αρμόδιου, αυτός πρέπει να πάει Φυλακή!.

Αν η λαθροχειρία δεν ήταν σε γνώση του αρμόδιου αυτός “ πρέπει να πάει σπίτι του με τι τις κλωτσιές” ως ανίκανος γιατί δεν ζήτησε από τους ίδιους τους γιατρούς που νοσηλεύουν περιστατικά COVID19 να ελέγξουν το υλικό πριν το διανείμει αλλά βασίστηκε στις αρλούμπες του Χαρδαλιά”.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στην επιστολή τους τονίζουν ότι σε περίπτωση που νοσήσουν ως αποτέλεσμα της χρήσης ακατάλληλου εξοπλισμού τότε θα κινηθούν νόμικά.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις