Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Παπανικολάου: «Λοιδορεί τους πιο μάχιμους λοιμωξιολόγους της χώρας» ο κ. Κοντοζαμάνης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παπανικολάου: «Λοιδορεί τους πιο μάχιμους λοιμωξιολόγους της χώρας» ο κ. Κοντοζαμάνης (Video)

https://www.youtube.com/embed/34safMLikzE

«Είναι τεράστιο ατόπημα του κ. Κοντοζαμάνη διότι λοιδορεί τους γιατρούς της πρώτης γραμμής» είπε χθες στο Kontra Channel ο Γ. Παπανικολάου καταγγέλλοντας τη στάση του υπουργείου Υγείας και καλώντας τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία αν θεωρεί ότι οι μάσκες αυτές που μοιράστηκαν με το σταγονόμετρο είναι κατάλληλες να βάλει την υπογραφή του και να πάρει την ευθύνη.

«Λοιδόρησε τους πιο μάχιμους λοιμωξιολόγους της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον κ. Κοντοζαμάνη ο γιατρός από το Σωτηρία και να σημειωθεί ότι το τι έγινε με τις μάσκες επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, κ. Παγώνη.

Τι είπε για τις μάσκες ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης

https://www.youtube.com/embed/Lrg7iZlw-u8

«Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχουμε αύξηση των διασωληνωμένων και αυτό οφείλετε στον ηρωϊκό αγώνα που είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου που λέει ο πρωθυπουργός.  Οι συνάδερφοι του Σωτηρία είναι από αυτούς που είναι μέσα στις ειδικές πτέρυγες που νοσηλεύουν ασθενείς με επιβεβαιώμενα κρούσματα στο Σωτηρία.  Σήμερα νοσηλεύουν 25 ασθενείς εκ των οποίων οι 4 είναι γιατροί. Είναι αυτοί που η ίδια η κυβέρνηση σας καλεί να τους χειροκροτάτε από τα μπαλκόνια.

Αυτούς λοιδόρησε σήμερα ο κ. Κοντοζαμάνης μαζί με τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους την ΕΙΝΑΠ και την ομοσπονδία μας την ΟΕΝΓΕ που δημοσιοποίησαν την καταγγελία των συναδέρφων. Είπε τους συναδέφους ψεύτες. Ότι είναι άσχετοι. Ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιες μάσκες είναι υψηλής προστασίας και ποιες όχι. Ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι είναι οι κωδικοί της μάσκας και ποιοι οι αριθμοί του τηλεφώνου. Ότι δεν ξέρουν να ψάξουν στο ίντερνετ να βρουν αν οι μάσκες αυτές ήταν σωστές και μια σειρά από άλλα απαράδεκτα πράγματα που είπε ο κ. Κοντοζαμάνης και ο προπαγανδιστικός τους μηχανισμός.»

«Οι συνάδερφοι ξέρουν πάρα πολύ καλά ποιες είναι οι μάσκες υψηλής προστασίας που πρέπει να φοριούνται μέσα στις πτέρυγες νοσηλείας. (Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε τα δύο μοντέλα που πρέπει να φοριούνται στις ΜΕΘ). Οι συνάδερφοι που δεν είναι καθόλου άπειροι είχαν προσέξει ότι η μάσκα που τους μοιράστηκε είχε πρόβλημα και δεν ήταν η κατάλληλη για αυτό έκαναν την ενυπόγραφη και υπεύθυνη καταγγελία τους.»

«Δεν είναι ιατρικής χρήσης οι μάσκες που τους δόθηκαν αλλά είναι για την ατμοσφαιρική ρύπανση.» επιβεβαίωσε ο κ. Παπανικολάου και με έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο. Κατά τον κ. Κοντοζαμάνη όμως οι συνάδερφοι έχουν άδικο.

Χαρακτήρισε τέλος «επικοινωνιακή τη δήλωσή του που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» και κάλεσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία να αναλάβει την ευθύνη.

«Αφού η κυβέρνηση έκανε την έρευνα και οι μάσκες είναι κατάλληλες περιμένουμε αύριο το πρωί στις 07.30 να απαντήσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία ότι οι μάσκες είναι ασφαλείς και να πάρει την ευθύνη.»

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομειακοί γιατροί: Να ζητήσει συγνώμη ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης

Παγώνη: “Οι γιατροί γνωρίζουν από μάσκες, να σεβαστούμε την καταγγελία τους” (Video)

Μ. Μανταίου- Διευθύντρια 10ης κλινικής «Σωτηρία»: Ελπίζω ο κ. Κοντοζαμάνης να έχει κρυφτεί από τη ντροπή του

Νοσοκομειακή Γιατρός: Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας στα Νοσοκομεία - Τα 5 ψέματα της κυβέρνησης (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL