Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Φυλακές θέλει ο Γεωργιάδης για πρόσφυγες-μετανάστες: "Να μην βγαίνει ούτε κουνούπι, ποτέ" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φυλακές θέλει ο Γεωργιάδης για πρόσφυγες-μετανάστες: "Να μην βγαίνει ούτε κουνούπι, ποτέ" (Video)

Ο υπουργός Ανάπτυξης αγανακτισμένος από τις παλινωδίες της κυβέρνησης θέλησε να δώσει τον δικό του τόνο, στα σχέδια της κυβέρνησης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό βάζοντας την υπογραφή του σε μια ακόμα δήλωση μισανθρωπισμού που ξεχειλίζει από εκδικητικό μένος και ακροδεξιό μίσος χαρακτηριστικό δείγμα πως αντιλαμβάνεται η ακροδεξιά συνιστώτα της Ν.Δ. τα ζητήματα των προσφύγων καθώς και των κατοίκων των νησιών διότι τέτοιες ακρότητες μόνο καταστροφικές μπορεί να είναι για όλους.

"Εγώ θέλω Αμυγδαλέζα, να μην βγαίνει ούτε κουνούπι, ποτέ", "Κλειστά κέντρα 24 ώρες το 24ωρο" δήλωσε στην ΕΡΤ. Όταν επίσημα κυβερνητικά χείλη προβαίνουν σε τέτοιες διχαστικές δηλώσεις, μόνο καλό δεν προκύπτει.

"Αν είναι να καταστραφεί η Ελλάδα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τους Ευρωπαίους. Εγώ θέλω κλειστά" φώναζε σε ένα κρεσέντο μισανθρωπισμού στην Δημόσια Τηλεόραση για να προσθέσει λίγο μετά: "Στη Μόρια περνάνε καλύτερα από την Τουρκία φαίνεται".

Ο κ. Γεωργιάδης ονειρεύεται κατά παράβαση κάθε διεθνούς Δικαίου ανθρώπους ελεύθερους σε φυλακές μετατρέποντας τα νησιά από τουριστικούς παραδείσους σε αποθήκες ψυχών.

Η ακροδεξιά ρητορεία αντεπιτίθεται ενώ δημόσια όλο και πιο συχνά οι πρόσφυγες στιγματίζονται ως "λαθρομετανάστες" τη στιγμή που η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από εμπόλεμες περιοχές όπως τη Συρία, ή το Αφγανιστάν.

Και όπως φαίνεται θα "κόβουν συντάξεις" για να χρηματοδοτούν κλειστά κέντρα κράτησης... και σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο, όποιος αντέξει.

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Γ.Ψυχογιός: Ο λόγος του Ά.Γεωργιάδη αποπνέει μίσος για τον άνθρωπο και αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή


Γ. Αμανατίδης: Η κυβέρνηση της ΝΔ σε “βέρτιγκο”- Πρέπει να γίνει άμεση αποσυμφόρηση των νησιών (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL