Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
24.3°C29.6°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.7°C27.2°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
28 °C
26.0°C32.0°C
2 BF 48%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.3°C27.2°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
4 BF 47%
Αλ.Τσίπρας: Με ακροδεξιές κουτοπονηριές και ψεύδη δεν αντιμετωπίζεται το προσφυγικό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ.Τσίπρας: Με ακροδεξιές κουτοπονηριές και ψεύδη δεν αντιμετωπίζεται το προσφυγικό (Video)

«Ο σημερινός λογογράφος είναι από αυτούς της κεντροαριστεράς διότι όλοι σχεδόν οι βουλευτές σας είχαν διαφορετική γραμμή από αυτή που εκπέμψατε σήμερα ιδιαίτερα με την αναφορά στον Ατεντοκούνμπο και την αριστούχα μαθήτρια από την Αιθιοπία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Βρίσκεστε εκγλωβισμένοι θα έλεγα και από την άλλη στην σοβαρότητα του προβλήματος που πρέπει να το διαχειριστείται».https://www.youtube.com/embed/hbpmV-FXyjs?rel=0&showinfo=0

«Βασικός σας στόχος ήταν να καβαλήσετε το κύμα του ακροδεξιού λαϊκισμού και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μπροστά στο σκοπό σας να χαϊδέψετε αυτιά είπατε συνειδητά ψέματα ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή που στην πλάτη της χώρας μας έσκαγε η μεγαλύτερη κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μας κατηγορούσατε ότι δεν φυλάμε τα σύνορα».

«Και δεν πέρασαν 50 ημέρες από την εκλογή σας και πολλαπλασιάστηκαν οι ροές και δεν μπορούσατε πια να λέτε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείξατε την ανετοιμότητα σας να διαχειριστείτε το μοναδικό ζήτημα που δεν το βρήκατε στρωμένο... Δείξατε την επιτελική σας ανικανότητα στην πρώτη δυσκολία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL