Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τσίπρας: Αποτέλεσμα της αδράνειας της κυβέρνησης τα κλειστά καταστήματα στην πόλη της Ρόδου (Video)

«Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στον κλάδο του τουρισμού, αγωνιούν και βρίσκονται σε οριακό σημείο», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποκαρδιωτικές εικόνες από την παλιά πόλη της Ρόδου με τα κλειστά καταστήματα δεν ήταν νομοτέλεια αλλά αποτέλεσμα της αδράνειας της κυβέρνησης», σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο πραγματοποιώντας συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς, φορείς και τοπικά στελέχη πρόσθεσε ότι «οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στον κλάδο του τουρισμού, αγωνιούν. Βρίσκονται σε οριακό σημείο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις και διεκδικώντας λύσεις», τόνισε ο Αλ.Τσίπρας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις