Live τώρα    
Συνεχίζεται σήμερα η γιορτή των ΑΣΚΙ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχίζεται σήμερα η γιορτή των ΑΣΚΙ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της δεύτερης μέρας της τριήμερης γιορτής των ΑΣΚΙ, που ξεκίνησε χθες Παρασκευή και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή. Πέρα από το παζάρι βιβλίων και μια σειρά ακόμα δραστηριότητες, για σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλαου Σμπαρούνη - Τρίκορφου Ημερολόγιο της εις Ρωσσίαν εκστρατείας από τη σειρά "Μαρτυρίες" (ΑΣΚΙ-Βιβλιόραμα). Εισηγούνται οι: Δημήτρης Πλουμπίδης, Τάσος Σακελλαρόπουλος (συντονιστής), Ολυμπία Σελέκου και εκπρόσωπος της οικογένειας Σμπαρούνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ιωάννα Παπαθανασίου.

Στις 5.45 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ του Μάρκου Γκαστίν "Δημοκρατία, ο δρόμος του σταυρού" (2013, 85') για την προεκλογική εκστρατεία στις εκλογές του 2012. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Μάρκο Γκαστίν, τον Γεράσιμο Μοσχονά και τον Ηλία Νικολακόπουλο.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, με τη συζήτηση με θέμα "Μεταπολίτευση 1974: 40 χρόνια μετά. Μετάβαση ή αποκατάσταση;", η οποία ξεκινά στις 10.30 το πρωί. Εισηγούνται οι: Έφη Γαζή, Κωστής Κορνέτης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σωτήρης Ριζάς. Συντονίζει ο Βαγγέλης Καραμανωλάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νίκος Φίλης. Η συζήτηση, που διεξάγεται με αφορμή την έκδοση του ημερολογίου των ΑΣΚΙ  σε συνεργασία με την "Αυγή" για το 2014, θα μεταδοθεί ζωντανά από τους 105,5 Στο Κόκκινο στο πλαίσιο της εκπομπής Η Ιστορία στο Κόκκινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0