- Συνελήφθη το Σάββατο 40χρονος στα Πετράλωνα για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, προσποιούμενος τον αστυνομικό. Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατά την τελευταία πενταετία έχει ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8-14 ετών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς κατά τη δεκαετία 1995-2005 είχε συλληφθεί 2 φορές για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
- Κέρκυρα: Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 17χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Μουράγια Κέρκυρας, ο 17χρονος, αφού πρώτα ακινητοποίησε, με τη χρήση σωματικής βίας την 20χρονη, που κινείτο πεζή, αφαίρεσε την τσάντα της και στη συνέχεια την έριξε από παραλιακό τοιχίο, ύψους οχτώ μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της. Η παθούσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
- Δικογραφία σε 56χρονης που είχε καταφέρει να εξαπατήσει υποψήφιους επενδυτές και να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό που φθάνει συνολικά τις 252.110 ευρώ. Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία έπειτα από καταγγελία παθούσης. Όπως προέκυψε από την Οικονομική Αστυνομία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2012, η 56χρονη, με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από ακόμα 9 άτομα - υποψήφιους επενδυτές, το συνολικό χρηματικό ποσό των 242.600 ευρώ.