Live τώρα    
Παραπέμπεται για παράβαση παράλληλων εισαγωγών η Colgate-Palmolive
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραπέμπεται για παράβαση παράλληλων εισαγωγών η Colgate-Palmolive

Ενδείξεις για ενδεχόμενες παραβάσεις του ανταγωνισμού από την Colgate-Palmolive σε ό,τι αφορά την απαγόρευση παράλληλων εισαγωγών προϊόντων της από σούπερ - μάρκετ έχει συγκεντρώσει μετά από έρευνα η Επιτροπή Ανταγωνισμού και παραπέμπει με εισήγησή της την υπόθεση στην ολομέλεια.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε χθες ότι θα συνεδριάσει στις 16/10 για να εξετάσει εάν συντρέχει παράβαση της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Όμιλο Colgate - Palmolive, καθώς και από επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στη χονδρική και λιανική πώληση ειδών σούπερ - μάρκετ, αναφορικά με την πιθανολογούμενη παράβαση απαγόρευσης παράλληλων εισαγωγών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω εισήγηση αποτελεί συνέχεια της αυτεπάγγελτης έρευνας της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού (ΓΔΑ), αναφορικά με τις συμβάσεις του ανωτέρου Ομίλου με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χονδρική και λιανική πώληση ειδών σούπερ - μάρκετ και συγκεκριμένα με την ύπαρξη ρήτρας απαγόρευσης παράλληλων εισαγωγών για τα απορρυπαντικά.

Γ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0