Μέχρι και τα "ψευδογεγονότα" του Ντανιέλ Μπούρστιν και τις τεχνικές προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού επικαλέστηκε η Σ. Βούλτεψη για να καταλήξει στο περισπούδαστο ότι ο "χουλιγκανισμός δεν συνιστά πολιτικό γεγονός" σχολιάζοντας το γιουχάισμα του Ευαγ. Βενιζέλου από τους Παπανδρεϊκούς την προηγούμενη εβδομάδα. Εξάλλου σε λίγο θα μας λέει η ίδια τι αποτελεί είδηση και τι όχι. Για παράδειγμα η κ. Βούλτεψη όπως είπε δεν πιστεύει όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας στο Κόμο ενώπιον της οικονομικής ελίτ της Ευρώπης.
Η αλήθεια από ότι φαίνεται εκπορεύεται μόνο από έναν και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχηγό! Έτσι προσφώνησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, τον πρωθυπουργό στη συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την πλήρη έλλειψη εξαγγελιών στη ΔΕΘ. Ως υπερασπιστή της αλήθειας και της φερεγγυότητας παρουσίασε τον Αντ. Σαμαρά που δεν είχε το σθένος ούτε τα συνηθισμένα ΘΑ αφού όπως φαίνεται του τράβηξαν γερά το αυτί, οι τροϊκανοί. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το ότι η κ. Βούλτεψη έτρεξε να μαζέψει τις "απλόχερες δεσμεύσεις" το πρωί του υφυπουργού Ανάπτυξης Γερ. Γιακουμάτου από το Mega, για τις 72 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια.
Τέλος πρόσθεσε ότι δεν έχουν τόσο "ταπεινά ελατήρια" είπε η κ Βούλτεψη για τους βουλευτές του κοινοβουλίου ώστε με κριτήριο, τα προσωπικά οφέλη και προκειμένου να μη χάσουν τη βουλευτική τους έδρα θα στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα εκεί έχει εναποθέσει η κυβέρνηση τις ελπίδες της για τη διάσωσή της, αν φτάσει μέχρι την εκλογή προέδρου.
Kατ. Μπρ.