Live τώρα    
Εγκαινιάστηκαν οι δύο αίθουσες του Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εγκαινιάστηκαν οι δύο αίθουσες του Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου

«Το μουσείο στη νέα του μορφή μπορεί να καταστήσει το ρητό 'ου παντός πλειν ες Κόρινθον' με ό,τι αυτό υπονοεί για τη δόξα και τη σημασία της Κορίνθου, επίκαιρο όχι μόνο για το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο, αλλά για ολόκληρη την Κόρινθο και την Κορινθία» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των δύο ανακαινισμένων αιθουσών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαίας Κορίνθου την περασμένη Τετάρτη ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς.

Τη σημασία του έργου επισήμαναν στις ομιλίες τους ο έφορος Αρχαιοτήτων Κορινθίας Κ. Κίσσας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης και ο δήμαρχος Κορίνθου Α. Πνευματικός.

Παρόντες στα εγκαίνια και στον αγιασμό που προηγήθηκε ήταν η γ.γ. του ΥΠΠΟΑ Μ. Βλαζάκη, ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γ. Δέδες, ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χ. Κασίμης, βουλευτές του νομού, ο δήμαρχος Νεμέας Κ. Καλαντζής, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της Κορίνθου, καθώς και στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0