Η Ελ. Αγαθοπούλου, βουλευτής Ν. Κιλκίς στο βήμα της βουλής
23:25 Στο βήμα η Ν. Βαλαβάνη μιλώντας για το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη που αναμένει η κυβέρνηση
21:30 Toποθέτηση του Κωνσταντίνου Ζαχαριά
21:16 Στο βήμα ο Κώστας Μπάρκας που κατείγγειλε την επίθεση ενάντια στους βουλευτές στην ΕΡΤ
20:45 Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζομένους και βουλευτές στην ΕΡΤ
19:05: Μετά το πέρας της ομιλίας του Π. Λαφαζάνη, τον λόγο πήρε πάλι ο υπουργός της κυβέρνησης Χρυσοχοΐδης για να απαντήσει, παρά τις διαμαρτυρίες των βουλευτών για την παρέμβαση του.
18:48: Στο βήμα της Βουλής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Διακοπή της συνεδρίασης της βουλής μέχρι τις 6
16:00: Σκληρή απάντηση του Π. Λαφαζάνη στην τοποθέτηση του Π. Καψή. "Είστε ο υπουργός του μαύρου και τον ΜΑΤ". "Είστε μια παράνομη κυβέρνηση που κάνει παράνομες πράξεις" "Με τα ΜΑΤ θα κάνετε ενημέρωση και τηλεόραση;"
15:31: Στο βήμα ο βουλευτής Μιχάλης Κριτσωτάκης
15:20: Στο βήμα της βουλής η βουλευτής του Σύριζα Παναγιώτα Δριτσέλη
13:55 Ο Β. Αποστόλου βουλευτής Εύβοιας καταγγέλλει την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης για τους αγρότες και έκλεισε λέγοντας: "Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωνή της κοινωνίας στη Βουλή"
12:23: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαμαρτύρεται για την μείωση του χρόνου ομιλίας των βουλευτών από τα 7 λεπτά στα 5, με απόφαση του Προεδρείου της Βουλής. Την αυθαίρετη αυτή απόφαση κατήγγειλε ο Π. Λαφαζάνης.
12:10: Στο βήμα αυτή την ώρα η Μαρία Κανελλοπούλου από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ. "Είμαστε η αριστερά και ποτέ δεν θα το βάλουμε κάτω, ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε έναν 'κόσμο ανάποδα'".