Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή εξαπέλυσε η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι εμφανίστηκε «αμετανόητος, προκλητικός, χωρίς ούτε μια συγνώμη, είπε ψέματα για τα πάντα».
Η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο X τονίζοντας ότι «ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης δεν πήρε κανένα μήνυμα, δεν κατάλαβε τίποτα», υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις μέχρι να φύγει».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ρ. Σβίγκου:
«Ο κρυπτόμενος Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε επιτέλους στη Βουλή. Αμετανόητος, προκλητικός, χωρίς ούτε μια συγνώμη, είπε ψέματα για τα πάντα.
Ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης δεν πήρε κανένα μήνυμα, δεν κατάλαβε τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις μέχρι να φύγει».
Ο κρυπτόμενος Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε επιτέλους στη Βουλή. Αμετανόητος, προκλητικός, χωρίς ούτε μια συγνώμη, είπε ψέματα για τα πάντα. Ο ενορχηστρωτής της συγκάλυψης δεν πήρε κανένα μήνυμα, δεν κατάλαβε τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις μέχρι να φύγει.
— Ράνια Σβίγκου/Rania Svigkou (@rania_sv) March 5, 2025
