Live τώρα    
Φρέντης Μπελέρης / Επιμένει με θράσος στην επιλογή Φειδία– Τον άδειασε η Βόζεμπεργκ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρέντης Μπελέρης / Επιμένει με θράσος στην επιλογή Φειδία– Τον άδειασε η Βόζεμπεργκ

ΦΡΕΝΤΗΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θρασύς και αμετανόητος εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντης Μπελέρης που πρότεινε τον ακροδεξιό και ανεκδιήγητο  Φειδία Παναγιώτου για αντιπρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, «Ασπίδα για την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία».

Την αποκάλυψη για τη σύμπραξη ΝΔ- ακροδεξιάς υπέρ του Μασκ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω της επιλογής του Φειδία Παναγιώτου έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης.

Ο Φρέντης Μπελέρης με ανάρτησή σου επιτέθηκε στον Κώστα Αρβανίτη και υπεραμύνθηκε της επιλογής του λέγοντας ότι υποστηρίζει τον Φειδία Παναγιώτου «με κριτήριο αποκλειστικά την ελληνική καταγωγή του και τίποτα παραπάνω».

Στη συνέχεια με θράσος επιτέθηκε στον Κώστα Αρβανίτη λέγοντας ότι «Τα συμπλέγματα του κ. Αρβανίτη ούτε με αγγίζουν ούτε με αφορούν».

Τον Φρέντη Μπελέρη «άδειασε» η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, αναφέροντας με ανάρτησή της ότι «η πρόταση του Φρέντη Μπελέρη για τον Φειδία Παναγιώτου είναι προσωπική του επιλογή και δεν εντάσσεται στην πολιτική γραμμή της ευρωομάδας της ΝΔ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0