Live τώρα    
Χρήστος Σταϊκούρας / Στο νοσοκομείο ο υπουργός Οικονομικών, υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Σταϊκούρας / Στο νοσοκομείο ο υπουργός Οικονομικών, υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο υπουργός Οικονομικών υπεβλήθηκε σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

 Η κλινική εικόνα του Χρ. Σταϊκούρα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των θεράποντων ιατρών που αναφέρει:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.

Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.

Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0