Live τώρα    
Άμεση συμφωνία ζήτησε ο Τζακ Λιου από τον Αλέξη Τσίπρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άμεση συμφωνία ζήτησε ο Τζακ Λιου από τον Αλέξη Τσίπρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Τζ. Λιου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα» σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών.

«Ο υπουργός Λιου επισήμανε ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στην Ελλάδα και παραμένει στο πλευρό όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Ο υπουργός Λιου χαιρέτισε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο συνέστησε προσοχή στο ότι η αποτυχία να επιτευχθεί σύντομα μια συμφωνία θα έθετε άμεσα σε δοκιμασίες την Ελλάδα και (θα προκαλούσε) αβεβαιότητα στην Ευρώπη και ευρύτερα στην παγκόσμια οικονομία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0