Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.7°C13.0°C
1 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης
9 °C
7.7°C10.5°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.8°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
8 °C
7.9°C7.9°C
0 BF 100%
Βαληνάκης - Ελληνοτουρκικά / Ομιλητής ο Καραμανλής, στο ακροατήριο ο Σαμαράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βαληνάκης - Ελληνοτουρκικά / Ομιλητής ο Καραμανλής, στο ακροατήριο ο Σαμαράς

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αναμένεται, εκτός απροόπτου, να τοποθετηθούν σήμερα (201/1) εκ νέου για τα ελληνοτουρκικά και ενδεχομένως και για την υποψηφιότητα του Κώστα Τασούλα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαληνάκη, «Για μια νέα στρατηγική απέναντι στην Τουρκία».

Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι εκ των παρουσιαστών του βιβλίου του στενού του συνεργάτη και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνησή του ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί στη βιβλιοπαρουσίαση.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης ενώ τον συντονισμό θα έχει και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Μega, Ράνια Τζίμα.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει στο Πολεμικό Μουσείο στις 18:30.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL