Live τώρα    
Χρόνος στην TV
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρόνος στην TV

Χρόνος στην TV Για τον χρόνο τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων και την κατανομή του αποφάσισε χθες η διακομματική επιτροπή για τις ευρωεκλογές. Πρόκειται για «διαφημιστικό» χρόνο, ο οποίος θα δοθεί στα κόμματα προκειμένου να προβάλουν διαφημιστικά σποτ ή τις θέσεις τους. Το ύψος της χρηματοδότησης σε τηλεοπτικό χρόνο είναι 600.000 ευρώ.

Εκλογές στον Alpha Εν όψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ο Alpha εντάσει στο πρόγραμμά του από σήμερα την εκπομπή «Εκλογές 2014». Η εκπομπή θα ξεκινάει στις 23.45 και θα την παρουσιάζει ο Θάνος Δημάδης.

Επανεξελέγη πρόεδρος της AIPS - Europe ο Γιάννης Δάρας Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών, όπου θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα ώς το 2017. Στη γενική συνέλευση, που έγινε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ο Έλληνας δημοσιογράφος επανεξελέγη ομόφωνα για τη δεύτερη θητεία του σαν πρόεδρος, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης όλων των μελών της AIPS Europe.

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0