Live τώρα    
Η ΕΡΤ στην υπηρεσία του χειμαζόμενου ελληνικού λαού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ΕΡΤ στην υπηρεσία του χειμαζόμενου ελληνικού λαού

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. «Ακόμα κι αν οι δυνάμεις καταστολής μάς αφαιρέσουν και την τελευταία κάμερα και το τελευταίο μικρόφωνο», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση του συντονιστικού τους οργάνου. Την απόφαση έλαβαν μαζικές συνελεύσεις, μετά την εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ.

Όπως, όμως, διαπιστώνουν: «Στην πορεία αυτή (του αγώνα) συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αγωνιζόμαστε απλώς για τη ματαίωση των παράνομων απολύσεών μας. Κατανοήσαμε ότι τα μέσα που υπηρετούμε, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο, μπορούν και πρέπει να γίνουν η φωνή της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας που δεν βρίσκει άλλον τρόπο να εκφραστεί, αποκλεισμένη από την πλειονότητα των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης που στηρίζουν τις πολιτικές της καταστροφής των υποδομών δημοσίου συμφέροντος και της εξαθλίωσης των εργαζομένων».

Ήδη, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν προχωρήσει στη συγκρότηση 7μελούς συντονιστικού, που θα συμπληρωθεί με τέσερα ακόμη μέλη, από τη Βόρεια και τη Νότια Ελλάδα. Προχωρούν επίσης σε σύσταση ομάδων εργασίας, οι οποίες θα καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του αγώνα, με στόχο τη συνέχιση, την ενδυνάμωση και την προοπτική του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0