Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο 39χρονος μπράβος και πρώην πυγμάχος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο Τάσο Ντούπη όταν πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα μιας φίλης του από εστιάτορα της οδού Γερανίου στην Ομόνοια. Αντίθετα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι προσπάθησε να διευκολύνει τον φίλο του εστιάτορα, καθώς είναι Ινδός και δεν μιλάει καλά ελληνικά, ενώ είπε ότι το θύμα τού επιτέθηκε πρώτο σκίζοντάς του το μπουφάν. Στη συμπλοκή που ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα, που επίσης χτύπησαν τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια έφυγαν.
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος παραδέχτηκε την οφειλή προς την υπάλληλό του, ωστόσο, όπως είπε, δεν έδωσε εντολή για να χτυπηθεί ο άτυχος άνδρας.