Ένας 19χρονος Βρετανός συνελήφθη συνελήφθη ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός συνομήλικου συμπατριώτη του στα Μάλια της Κρήτης.
Το αιματηρό περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ 30 Βρετανών τουριστών, όλοι νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς χτύπησε με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα τον συμπατριώτη του, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Επίσης έγινε γνωστό ότι στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη εντοπίστηκαν ματωμένα ρούχα.
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει συλλάβει 17 από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον άγριο καυγά, ενώ αναζητεί και τους υπόλοιπους. Όλοι είναι βρετανικής υπηκοότητας.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.