Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος άνδρας από την Γεωργία, που κατηγορείται για την σφοδρή επίθεση με πιρούνι σε βάρος της εγκύου συντρόφου του, την οποία τραυμάτισε πολύ σοβαρά.
Η 39χρονη έγκυος δέχθηκε περισσότερα από 100 χτυπήματα με πιρούνι στο πρόσωπο και το σώμα από τον σύντροφο της.
Ο 43χρονος κακοποιητής μέσα σε 13 χρόνια είχε συλληφθεί 12 φορές. Η τελευταία φορά που εξέτισε ποινή φυλάκισης ήταν τον περασμένο Αυγούστου.
Ο 43χρονος που κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και δύο πλημμελήματα, φέρεται να μην έδωσε εξηγήσεις για όσα του καταλογίζονται, αρνούμενος να απαντήσει στην ανακρίτρια και εν συνεχεία στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενη προβλήματα και ακούσιες νοσηλείες σε ψυχιατρικό ίδρυμα του 43χρονου.
