Live τώρα    
30°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
30 °C
29.3°C31.3°C
4 BF 30%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
28 °C
26.1°C29.8°C
0 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.6°C28.0°C
1 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.8°C27.7°C
4 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.9°C26.9°C
0 BF 39%
Γλυκά Νερά / Συνελήφθη ανήλικος για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Συνελήφθη ανήλικος για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου

Αστυνομία - έγκλημα - κορδέλα
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένας 17χρονος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου στα Γλυκά Νερά που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικους.

Σύμφωνα με την αστυνομία το υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες οδήγησαν στον εντοπισμό του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη ενώ οι γονείς του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραμέληση.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πολύ βαριά και πρόκειται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού φέρεται να δέχτηκε επίθεση από δύο νεαρά αγόρια, ίσως ακόμη και ανήλικους επί της οδού Σαλώνων 47, στα Γλυκά Νερά, πιθανόν για ασήμαντη αφορμή, οι οποίοι αρχικά τον γρονθοκόπησαν άγρια και όταν ο άνθρωπος σωριάστηκε στο έδαφος, συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με ένα πατίνι.

Οι δύο νεαροί φαίνεται λίγο πριν να βρίσκονταν λίγο πιο κάτω με μία παρέα άλλων ανηλίκων και όταν είδαν τον συγκεκριμένο άντρα, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν.

Κάποιοι νεαροί στη γειτονιά κάνουν λόγο για επίθεση με κίνητρο ότι μιλούσε σε κάποια κορίτσια και κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι γενικά ο άνθρωπος αυτός μιλούσε με τα παιδιά, ήταν ευγενικός και δεν προκαλούσε προβλήματα.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μεθούσε συχνά και δημιουργούσε φασαρίες, λόγος για τον οποίο είχε προσαχθεί αρκετές φορές από την αστυνομία, οπότε εξετάζεται και η πιθανότητα να τελούσε υπό την επήρεια μέθης. Όπως και να έχει οι νεαροί αντέδρασαν εντελώς δυσανάλογα και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς. Ο 17χρονος που συνελήφθη θα βρεθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL