Live τώρα    
Πάνος Πετρόπουλος / Έφυγε από τη ζωή ο φωτορεπόρτερ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάνος Πετρόπουλος / Έφυγε από τη ζωή ο φωτορεπόρτερ

Ο Πάνος Πετρόπουλος

Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή ο φωτορεπόρτερ Πάνος Πετρόπουλος, ο οποίος είχε εργαστεί μεταξύ άλλων και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Κώστας Καναβούρης, ο Πάνος Πετρόπουλος ήταν «από τους πιο οξυδερκείς φωτορεπόρτερ που πέρασαν από αυτό το ευλογημένο επάγγελμα. Ευαίσθητος και ανθρωποκεντρικός ως εκεί που δεν παίρνει (και δεν παίρνει άλλο πια...), είχε χαρίσει στην «Ελευθεροτυπία» κάποιες σπάνιες αποτυπώσεις αλήθειας για τον βίο μας, γιατί ο αγαπημένος μας Πάνος, δεν βασιζόταν απλώς στα μάτια του.

"Δεν μπορείς να βασιστείς στα μάτια σου όταν η φαντασία σου δεν είναι εστιασμένη", έλεγε ο Μαρκ Τουέιν. Αυτό ακριβώς διέθετε ο Πάνος: απέραντη φαντασία, εστιασμένη στις λαχτάρες, τους καημούς και τους έρωτες των ανθρώπων σημειώνει μεταξύ άλλων ο Κώστας Καναβούρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0