Live τώρα    
32°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
32 °C
30.4°C35.2°C
3 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
32 °C
28.5°C34.4°C
4 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
32 °C
32.1°C37.0°C
3 BF 28%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
30 °C
29.8°C31.1°C
2 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
32 °C
32.3°C32.3°C
4 BF 27%
Κρήτη / Ο μητροπολίτης αρνήθηκε να διαβαστεί το ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Ο μητροπολίτης αρνήθηκε να διαβαστεί το ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Γέφυρα Αποσελέμη στο Ηράκλειο

Οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέτας, που έπεσε από τη γέφυρα Αποσελέμη στο Ηράκλειο, ακόμη δεν έχουν βρει απαντήσεις για το θάνατό της κόρης τους, καθώς ακόμα δεν έχουν λάβει την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση.

«Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρωμένη τη δικογραφία. Για την οικογένεια ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Οι γονείς θα ψάξουν να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το παιδί τους. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα συνταχθεί» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Παράλληλα, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Νικολέτας ψάχνουν για πληροφορίες από άτομα που μπορεί να την είδαν τυχαία στη γέφυρα, ώστε να κατανοήσουν τι συνέβη εκείνες τις στιγμές και η 17χρονη κατέληξε στο κενό.

Έντονες αντιδράσεις για τον μητροπολίτη Γεράσιμο

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της 17χρονης έχει εκφράσει έντονα παράπονα για τη στάση του μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου Γεράσιμου, καθώς στην κηδεία της ανήλικης, ο ιερέας δεν διάβασε το Ευαγγέλιο με εντολή του μητροπολίτη. Η τοπική κοινότητα του Μοχού στέκεται στο πλευρό της οικογένειας και έχει ζητήσει από τον μητροπολίτη να αλλάξει στάση, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

«Εμένα με εξοργίζει αυτό. Η εκκλησία πρέπει να σκύψει πάνω από τον ανθρώπινο πόνο. Είναι δυνατόν να το αντιμετωπίζει με άρνηση; Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» συμπλήρωσε η κυρία Σπανάκη, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL