Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.6°C24.7°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.9°C23.5°C
4 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C23.7°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
2 BF 41%
Τροχαίο στο Μαρκόπουλο / Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης - Οι γιατροί μίλησαν για «δρόμο χωρίς γυρισμό»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο / Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης - Οι γιατροί μίλησαν για «δρόμο χωρίς γυρισμό»

Κομμάτι από το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο στον δρόμο μετά το δυστύχημα
SCREENSHOT

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη συνοδηγός που νοσηλεύεται, μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 22χρονος οδηγός του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντετριμμένη η μητέρα της κοπέλας, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της λέγοντας πως οι γιατροί την χαρακτηρίζουν «μη αναστρέψιμη», κάνοντας λόγο για «δρόμο χωρίς γυρισμό». 

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης στον Alpha.

Αναφερόμενη στη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, η μητέρα της κοπέλας είπε ότι ο νεαρός «αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 27χρονος και η 22χρονη και το οποίο εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, εξετράπη της πορείας του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια σε τσιμεντένια κολόνα ρεύματος και τέλος σε ξύλινη κολόνα, μέχρι να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL