Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.9°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.6°C17.5°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.0°C17.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.9°C12.9°C
1 BF 69%
ΛΑΡΚΟ / Το συγκλονιστικό μήνυμα μαθήτριας στον Μητσοτάκη - «Εμάς μας σκέφτεστε;» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΛΑΡΚΟ / Το συγκλονιστικό μήνυμα μαθήτριας στον Μητσοτάκη - «Εμάς μας σκέφτεστε;» (βίντεο)

Κοπέλα μιλάει στο μικρόφωνο
INTIME/ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΜΣΗΣ

Προ των σοβαρών ευθυνών της φέρνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μαθήτρια που μίλησε στη συγκέντρωση ενάντια στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μεγαλώσαμε περιμένοντας να μάθουμε από άλλους το τι πρόκειται να γίνει με τις δίκες μας ζωές και έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Ακούστε τώρα και εσείς κύριε πρωθυπουργέ: Αγαπάμε τον τόπο μας. Τις γειτονιές που μεγαλώσαμε τις θέλουμε ζωντανές και όχι μαραζωμένες. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε τους γονείς και τους συγγενείς μας μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια, επειδή αποφασίσατε να τους ανακοινώσετε, χωρίς καμία προειδοποίηση, ότι από την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουν δουλειά. Έτσι απλά», σημειώνει η μαθήτριας απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η ίδια αναφερόμενη στις σπουδές των παιδιών των οικογενειών των 850 εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που μένουν χωρίς δουλειά με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, τόνισε απευθυνόμενη και πάλι στον πρωθυπουργό:

«Πώς θα σπουδάσουμε; Θα έχουμε σπίτι; Θα έχουμε χρήματα; Εμάς μας σκέφτεστε; Να εγκαταλείψουμε το σχολείο μας, τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε; Να εγκαταλείψουμε τους φίλους και τις παρέες μας; Σε λίγο καιρό θα δώσουμε εξετάσεις Από ποιο σχολείο. Πού θα μένουμε, πώς θα συνεχίσουμε τα μαθήματά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL