Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.1°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.9°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
18.6°C18.8°C
3 BF 88%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.2°C
2 BF 88%
Κρήτη / Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου - Τι έδειξε η νεκροψία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου - Τι έδειξε η νεκροψία

Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα
SCREENSHOT

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη της ναυτικής φωτοβολίδας, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλάνα που πρόβαλε το star αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της έκρηξης. Η φωτοβολίδα «έσκασε» στα χέρια του άτυχου άντρα και στη συνέχεια κύλησε στην άκρη του δρόμου, ωσότου τελικά σβήσει. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 33χρονου, έδειξαν ότι προκλήθηκαν ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου. Σημειώνεται, ότι βάσει των ίδιων πληροφοριών, για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση. 

Οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, όταν συνέβη το μοιραίο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας νεαρός που φέρεται να  κατείχε τις φωτοβολίδες υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. Όπως είπε, είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν. Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL