Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C25.4°C
1 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.9°C23.3°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.5°C20.5°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C23.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
20.1°C20.1°C
1 BF 69%
Κωνσταντίνος Νικόλτσιος / Η αλήθεια για το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη στη Left Media
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κωνσταντίνος Νικόλτσιος / Η αλήθεια για το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη στη Left Media

αυγη στο κοκκινο logo

Στον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θύμιο Γεωργόπουλο απαντά ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών «Left Media Α.Ε.» (ρ/σ/ 105,5 Στο Κόκκινο) και «Η Αυγή Α.Ε.», Κωνσταντίνος Νικόλτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μου προξενούν αλγεινή εντύπωση οι ισχυρισμοί του πρώην Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  αναφορικά με το δάνειο του Προέδρου του Κόμματος σ. Στέφανου Κασσελάκη προς την εταιρεία Left Media A.Ε. (ρ/σ/ 105,5 Στο Κόκκινο) για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων για τον περασμένο Δεκέμβριο» τονίζει ο Κ. Νικόλτσιος και προσθέτει:

«Τα γεγονότα και οι καταθετικοί λογαριασμοί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του αγαπητού συντρόφου Θύμιου, ότι το δάνειο από την εταιρεία του Προέδρου δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.

» Συγκεκριμένα: τα χρήματα από το εν λόγω δάνειο κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Left Media Α.Ε. ώρα 9:01:14 το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 και όχι το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπως σ. Θύμιος ισχυρίζεται. Η δε καταβολή της μισθοδοσίας με αυτά τα χρήματα του δανείου ξεκίνησε αμέσως το πρωί εκείνης της Παρασκευής. Τα στοιχεία από τις κινήσεις του λογαριασμού είναι αδιάψευστα.

» Παραμένει απορίας άξιον γιατί ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρά σε αυτούς του είδους τους ισχυρισμούς.

» Οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια και ζητώ να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες που μοναδικό στόχο έχουν να μειώσουν την προσφορά του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και να πλήξουν τα ΜΜΕ του κόμματος».

Τέλος, ο κ. Νικόλτσιος διευκρινίζει ότι «ο σ. Κασσελάκης είχε συνεισφέρει και 20.000 ευρώ για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 21 Δεκεμβρίου 2023, για να συμπληρωθεί το αναγκαίο ποσό στις προβλεπόμενες ημερομηνίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL