Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.5°C24.6°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.7°C
3 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
20.5°C28.2°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.8°C24.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.7°C22.4°C
3 BF 58%
Σωτήρης Τσιόδρας / Επανεμφάνιση μετά την αύξηση των κρουσμάτων - Τι είπε στον Γεωργιάδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σωτήρης Τσιόδρας / Επανεμφάνιση μετά την αύξηση των κρουσμάτων - Τι είπε στον Γεωργιάδη

Twitter/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Συνάντηση του νέου υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σωτήρη Τσιόδρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνουν και δεκάδες άνθρωποι κάθε εβδομάδα χάνουν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ότι στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει πίεση στο σύστημα Υγείας.

Ο ίδιος φέρεται να έκανε λόγο για «καλό ισοζύγιο» εισαγωγών και εξιτηρίων στα νοσοκομεία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι σε κίνδυνο οι ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι και οι πάσχοντες από υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο υπουργός Υγείας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Επισημαίνεται ότι ενώ θα μπορούσαν να έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 3 εκατ. άνθρωποι, ηλικίας άνω των 60 ετών και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα ανεξαρτήτως ηλικίας, το σύνολο των εμβολιασμών δεν ξεπερνά τις 200.000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL