Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.8°C19.6°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.2°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 89%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C15.2°C
0 BF 100%
Ηλίας Κασιδιάρης / Αποφασίζει το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού για την πενθήμερη άδεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλίας Κασιδιάρης / Αποφασίζει το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού για την πενθήμερη άδεια

Ο Ηλίας Κασιδάρης στο δικαστήριο
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το ενδεχόμενο χορήγησης πενθήμερης άδειας εξόδου στον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη εξετάζει το Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού.

Αρμόδιο για την απόφαση επί του αιτήματος είναι το Συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει η εισαγγελέας Λαμίας καθώς και ο διευθυντής του εν λόγω σωφρονιστικού καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του Συμβουλίου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, στις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Αθηναίοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, με δήλωσή του σχολιάζοντας την αίτηση Κασιδιάρη για άδεια από τις φυλακές σημείωσε ότι «το θράσος του φασισμού δεν σταματάει στην κυβερνητική και δημοτική υποκρισία. Τώρα ζητάει και πενθήμερη άδεια για να κάνει προεκλογική εκστρατεία στην Αθήνα».

«Οι ευθύνες όσων τον ανέχτηκαν και του επέτρεψαν να έχει πολιτική παρουσία είναι μεγάλες. Εμείς με τη δράση μας και τους αγώνες μας θα κλείσουμε για άλλη μια φορά το δρόμο στο φασισμό και στους φασίστες» πρόσθεσε ο Κ. Ζαχαριάδης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών επικύρωσε την υποψηφιότητα του καταδικασμένου χρυσαυγίτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL