Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
25.2°C30.7°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
21.9°C27.8°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
29 °C
26.6°C35.4°C
3 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.8°C27.1°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.9°C26.9°C
3 BF 47%
Νοσοκομείο Μεταξά / Νάρκωσαν την ασθενή αλλά δεν έκαναν επέμβαση λόγω βλάβης - Διατάχθηκε ΕΔΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νοσοκομείο Μεταξά / Νάρκωσαν την ασθενή αλλά δεν έκαναν επέμβαση λόγω βλάβης - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Νοσοκομείο Μεταξά
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το ξύπνημα χτες από τη νάρκωση για μία 52χρονη ασθενή της γυναικολογικής κλινικής του νοσοκομείου Μεταξά δεν επεφύλασσε για την ίδια την ενημέρωση ότι η απαραίτητη χειρουργική επέμβαση είχε ολοκληρωθεί.

Η γυναίκα ενημερώθηκε ότι υπήρξε αναβολή του χειρουργείου, καθώς ενώ η διαδικασία είχε ξεκινήσει χάλασε το κεντρικό σύστημα εξαερισμού, οδηγώντας το ιατρικό προσωπικό να αποφασίσει την διακοπή του.

Το γεγονός προκάλεσε νέες αναταραχές στην διοίκηση του νοσοκομείου, μετά την πρόσφατη απομάκρυνση του διοικητή από τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο αναπληρωτής διευθυντής διέταξε διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της σοβαρής βλάβης στο σύστημα εξαερισμού της χειρουργικής αίθουσας (καθώς και της μη έγκαιρης αντιμετώπισής της), που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία της 52χρονης ασθενούς, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση.

Σημειώνεται ότι κατά την ίδια πηγή το νοσοκομείο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα παλαιότητας στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τα συστήματα που λειτουργούν σε αυτές, είχε σε εξέλιξη διαγωνισμό για το κεντρικό σύστημα ψύξης - θέρμανσης που ωστόσο ακυρώθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL