Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Δολοφονία Άλκη Καμπανού / Ολοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Άλκη Καμπανού / Ολοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση

Άνθρωπος με χειροπέδες δίπλα σε αστυνομικό
INTIME

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μαραθώνια διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την κ. Κλιάμπα να υποβάλει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την πρότασή της επί της ενοχής των 12 κατηγορουμένων.

Κατά τη χθεσινή αγόρευσή της, που κράτησε επτά ώρες, η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στον ρόλο και τη συμμετοχή των πρώτων έξι κατηγορούμενων στην τέλεση του εγκλήματος (σήμερα θα αναφερθεί στους υπόλοιπους έξι).

Η ίδια άφησε αιχμές κατά των ιατροδικαστών - τεχνικών συμβούλων, τονίζοντας ότι «υπέπεσαν σε σοβαρότατα σφάλματα» και «λησμόνησαν την επιστήμη τους», ενώ υιοθέτησε πλήρως το πόρισμα της ιατροδικαστού Λήδας Κοβάτση, επισημαίνοντας ότι ο θάνατος του Άλκη δεν προήλθε από ένα μόνο χτύπημα.

Ακόμη, επανέλαβε ότι επρόκειτο για βάρβαρη επίθεση, κατά την οποία όλοι οι κατηγορούμενοι επέδειξαν άκρατη βία, ανελέητο μίσος και κτηνώδη απάθεια. Σκοπός τους σύμφωνα με την κα Κλιάμπα ήταν «να αφαιρέσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν από τον αιώνιο αντίπαλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL