Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Δυτική Αττική / Σκληρό bullying σε 14χρονο μαθητή από συνομήλικούς του - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δυτική Αττική / Σκληρό bullying σε 14χρονο μαθητή από συνομήλικούς του - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Bullying σε μαθητή Αθήνα
SCREENSHOT/STAR

Άγριο ξύλο και bullying ήταν η καθημερινότητα για ένα 14χρονο αγόρι, που τρεις συνομήλικοί του το έστειλαν στο νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα του άκουγε τα πάντα στο τηλέφωνο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, η μητέρα του 14χρονου θύματος, εξιστόρησε τις φρικαλεότητες που περνούσε το παιδί της, τις οποίες η ίδια άκουγε από το τηλέφωνο ενώ οδηγούσε για να πάει να τον παραλάβει από το σχολείο.

Η φορτισμένη μητέρα, δήλωσε πως «ήταν τρομακτικό. Το βίωσα κι εγώ μαζί με το παιδί». «Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω τρέμω», συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο «μην το χτυπάτε, φύγετε», εξομολογείται η ίδια, μεταδίδοντας τη βαρβαρότητα που βίωσε το παιδί της, αλλά και εκείνη μέσα από το ακουστικό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, όλα έγιναν κοντά σε σχολείο της Δυτικής Αττικής. Ο ένας από τους τρεις δράστες του άγριου bullying κρατούσε και καθυστερούσε το θύμα μέχρι να φτάσουν οι άλλοι δύο στο σημείο, για να αρχίσουν όλοι μαζί να το χτυπούν άγρια.

Δεν φάνηκε καθόλου να διστάζουν, παρά τις κραυγές του 14χρονου που εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Του φώναζαν «κλείσε το τηλέφωνο», περιγράφει η μητέρα του, «και το παιδί μου φώναζε «μη», «όχι» και το άκουγα να ουρλιάζει».

Το ίδιο το παιδί, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, δήλωσε πως «μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL