Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Αλέξης Κούγιας / Η δικηγόρος του Κασιδιάρη με εκθέτει - Δεν έχει καμία σχέση με το γραφείο μου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλέξης Κούγιας / Η δικηγόρος του Κασιδιάρη με εκθέτει - Δεν έχει καμία σχέση με το γραφείο μου

ΚΟΥΓΙΑΣ

Με ένα δελτίο Τύπου προσπαθεί ο Αλέξης Κούγιας να αποσυνδέσει το όνομά του από την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη, χωρίς να την κατονομάζει.

«Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η δικηγόρος του κου Κασιδιάρη ουδεμία σχέση έχει με το δικηγορικό μου γραφείο από πολλών ετών», αναφέρει ο κ. Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι πάνω από 100 δικηγόροι έχουν κάνει την άσκησή τους στο γραφείο τους για να ακολουθήσουν στην συνέχεια «ξεχωριστή καριέρα είτε ως συνάδελφοι, είτε ως Δικαστές, είτε ως Εισαγγελείς». Ωστόσο για την δικηγόρο του Κασιδιάρη αναφέρει ότι «έχει απομακρυνθεί από το γραφείο μου λόγω σοβαρότατων προβλημάτων που ανέκυψαν μετά την άσκησή της».

«Δυστυχώς, η συγκεκριμένη χρησιμοποιεί το όνομά μου εκθέτοντάς με. Δεν διατηρώ μαζί της ούτε καν την ελάχιστη προσωπική σχέση ή έστω τυπική επαφή», προσθέτει ο κ. Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος μετά από «παράκληση του πατέρα της» την δέχτηκε για ασκούμενη αλλά «δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζω ούτε το χαρακτήρα της, ούτε το πώς θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον αυτή την ευεργεσία, την οποία της έκανα».

Σημειώνεται ότι η Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του καταδικασμένου για την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζοντας τον εαυτό της αναφέρεται στο ότι υπήρξε «συνεργάτης δικηγόρος στο γραφείου του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL