Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Φρικτή καταγγελία / Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του – Συμμετείχε και η γιαγιά του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρικτή καταγγελία / Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του – Συμμετείχε και η γιαγιά του

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΙ ΒΙΑΣΜΟΣ
pexels.com

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 4χρονου αγοριού από τον πατέρα του στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο 38χρονος κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄εξακολούθηση τον γιο του. Μάλιστα, όπως προέκυψε πατέρας και γιαγιά (μητέρα του 38χρονου) φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του πατέρα και της γιαγιάς έχει ασκηθεί δίωξη από αρμόδιες Αρχές της Βορείας Ελλάδας και αναμένεται να συλληφθούν.

Όπως αναφέρει η μητέρα του μικρού αγοριού στο MEGA είχε χωρίσει με τον σύζυγο της και πατέρα του παιδιού που προέβη στις επαίσχυντες πράξεις.

Σύμφωνα με την ίδια ο πατέρας για πρώτη φορά πήρε το παιδί το προηγούμενο καλοκαίρι και όταν το παιδί επέστρεψε ήταν εντελώς διαφορετικό.

Η μητέρα αντικρύζοντας την άσχημη κατάσταση του παιδιού της αναζήτησε παιδοψυχολόγους, όπου διαπιστώθηκε ότι το μικρό αγόρι είχε βιασθεί από τον πατέρα του.

«Ήταν ένα διαφορετικό παιδί»

Ηταν διαφορετικό παιδί όταν επέστρεψε το καλοκαίρι που ήταν με τον πατέρα του, είπε στο Mega η μητέρα του 4χρονου. «Μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος», πρόσθεσε.

Η ίδια ανέφερε ότι αν και εκείνη είχε κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της, δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να κάνει τόσο μεγάλο κακό στο παιδί.

Η μητέρα υποστήριξε ότι χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες τόσο με ψυχολόγο όσο και με κοινωνικό λειτουργό, προκειμένου το αγοράκι να μπορέσει να περιγράψει στους ειδικούς όσα φρικτά έζησε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Όταν ρωτήθηκε από ψυχολόγο το λόγο που δεν ήθελε να πάει σχολείο, απάντησε ότι ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα «παιχνίδια», όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το μικρό αγόρι.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL