Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Μετρό / Χάος λόγω της κακοκαιρίας - Ακινητοποιήθηκαν συρμοί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετρό / Χάος λόγω της κακοκαιρίας - Ακινητοποιήθηκαν συρμοί

Άνθρωποι στο μετρό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σημαντικά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στο λεκανοπέδιο από την έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Αττική από το πρωί της Πέμπτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τις πλημμυρισμένες διαβάσεις, τους δρόμους που μετατράπηκαν σε ποτάμια και τις συχνές διακοπές ρεύματος, καθυστερήσεις και διακοπές των δρομολογίων καταγράφηκαν και στο μετρό.

Αρχικά σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας της γραμμής 1 στο σταθμό Ειρήνη, με αποτέλεσμα οι συρμοί να ακινητοποιηθούν και να παραμείνουν στους σταθμούς μέχρι την επανεκκίνηση των συστημάτων.

Η κίνηση των συρμών εκκίνησε αρχικά μεταξύ των σταθμών Ομόνοια και Πειραιάς και αντίστροφα, ενώ στις 13:25 γίνεται μεταξύ των σταθμών Πειραιάς – Άνω Πατήσια, ενώ μετά τις 14:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη γραμμή 1.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν καθώς καθυστερήσεις σημειώθηκαν μετά τις 15:00 και στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑ.ΣΥ. σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε υποσταθμούς της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η λειτουργία των γραμμών και να καθυστερούν οι συρμοί.

Παράλληλα, ουδείς ενημερώνει το κοινό, ούτε για την αιτία των καθυστερήσεων ούτε το χρονικό διάστημα αυτών, με αποτέλεσμα να διατυπώνονται έντονα παράπονα. Η μόνη ανακοίνωση που ακούγεται είναι ότι υπάρχει μικρή καθυστέρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL