Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.3°C18.7°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.2°C14.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.8°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.4°C18.2°C
1 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
12 °C
12.0°C12.0°C
2 BF 70%
Βιασμός 12χρονης / Η πρωτοφανής απάντηση της ΕΛΑΣ για το κινητό και το τάμπλετ στο κατάστημα του Μίχου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης / Η πρωτοφανής απάντηση της ΕΛΑΣ για το κινητό και το τάμπλετ στο κατάστημα του Μίχου

Το κατάστημα του Ηλίου Μίχου
(EUROKINISSI)

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη στάση της Αστυνομίας καθώς έγινε γνωστό ότι στο σούπερ μάρκετ του παιδοβιαστή του Κολωνού Ηλία Μίχου εργάτες βρήκαν ένα τάμπλετ και ένα κινητό σε χώρο το οποίο είχε ήδη ερευνήσει η ΕΛΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται από τις αρχές της εβδομάδας δύο συσκευές, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τάμπλετ που βρήκαν εργάτες οι οποίοι κλήθηκαν να καθαρίσουν έναν χώρο στον Κολωνό στην οδό Δράμας, ο οποίος ήταν το σούπερ μάρκετ του Ηλία Μίχου του γνωστού πλέον μαστροπού και παιδοβιαστή που είναι προφυλακισμένος μαζί με άλλους δέκα εξαιτίας των βιασμών και της εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού.

Όπως έγινε γνωστό οι εργάτες παρέδωσαν τις συγκεκριμένες συσκευές στην Αστυνομία και η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ η Κωνσταντία Δημογλίδου, στην οποία και απευθυνθήκαμε, μας δημιούργησε περισσότερες απορίες από όσες μας έλυσε.

Καθώς δήλωσε Στο Κόκκινο ότι οι χώροι που βρέθηκαν οι δύο συσκευές είχαν ελεγχθεί από τους αστυνομικούς και πως το ακίνητο, το κατάστημα του μαστροπού δεν είχαν εντολή να σφραγιστεί, έτσι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μπαινόβγαινε σε αυτό όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα η κα Δημογλίδου μας είπε ότι είναι άξιο απορίας γιατί οι εργάτες αυτά που βρήκαν στην αποθήκη αντί να τα δώσουν στον άνθρωπο που τους είπε να καθαρίσουν τον χώρο τα έδωσαν στην Αστυνομία, μόλις κατάλαβαν σε ποιον ανήκε η επιχείρηση.

Ουσιαστικά έχουμε τη μάνα της 12χρονης προφυλακισμένη χωρίς ουσιαστικά στοιχεία σε βάρος σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας.

Τη Δόμνα Μιχαηλίδου, την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, να αποκαλύπτει στη Βουλή σε ποιο σχολείο πηγαίνει και πού μένει το 12χρονο κοριτσάκι.

Η οικογένεια του παιδιού να έχει αφεθεί χωρίς στήριξη από το κράτος, το κοριτσάκι να έχει μείνει χωρίς ουσιαστική ψυχολογική υποστήριξη και την Αστυνομία να μην ερευνά σωστά έναν τόσο σημαντικό χώρο την επιχείρηση του παιδοβιαστή.

Φυσικά θα περιμένουν να δούμε τι θα ανακοινωθεί σχετικά με το περιεχόμενο των συσκευών αυτών.

Πάντως αν και μιλάμε για κύκλωμα εκπόρνευσης παιδιών η ΕΛΑΣ φαίνεται να αντιμετωπίζει με προχειρότητα μια τόσο σοβαρή υπόθεση που σύμφωνα και με τις έρευνες δημοσιογράφων εμπλέκεται και με το σκάνδαλο της Greek Mafia με διεφθαρμένους και υψηλόβαθμούς αστυνομικούς, που εισέπρατταν χρήματα από προστασία οίκων ανοχής…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL