Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Kρήτη / Σοκαριστική καταγγελία για πολλαπλούς βιασμούς 12χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Kρήτη / Σοκαριστική καταγγελία για πολλαπλούς βιασμούς 12χρονης

Κορίτσι κάθεται κάτω
Φωτογραφία αρχείου (PEXELS.COM)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της καταγγελλόμενης υπόθεσης πολλαπλών βιασμών σε βάρος ανήλικου κοριτσιού από ανήλικους μαθητές στην Ιεράπετρα Λασιθίου Κρήτης, όταν το κορίτσι ήταν 12 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το 2021 οι γονείς του κοριτσιού απευθύνθηκαν στο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου και αρχικά η δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Λασιθίου που έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας ώστε η υπόθεση να διερευνηθεί περαιτέρω.

Μάλιστα, την προκαταρκτική εξέταση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας. Η υπόθεση δηλαδή είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, η υπόθεση αφορά, σε τουλάχιστον τέσσερα αγόρια, εκ των οποίων τα τρία είναι σήμερα ανήλικα και το ένα ενήλικο. Το ίδιο το κορίτσι μετά από μακρά και επίπονη περιπέτεια, κατήγγειλε τους 4 για βιασμό, το καλοκαίρι του 2020. Τόσο η ανήλικη όσο και η μητέρα της, έχουν πλέον μετακομίσει εκτός Κρήτης.

Η μητέρα του κοριτσιού τονίζει πως, αυτό που ζητά πλέον είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη ώστε να καταλάβει η κόρη της (η οποία πλέον είναι μόλις 15 ετών) ότι έκανε σωστά που μίλησε αλλά και πως θα υπάρξουν συνέπειες για τους δράστες.

Για το ένα από τα τέσσερα εμπλεκόμενα αγόρια, ο οποίος πλέον είναι ενήλικας, ανέφερε πως είναι αρκετά γνωστό στην περιοχή και πως έχει εμπλακεί σε ανάλογα περιστατικά χωρίς να έχει ενδιαφερθεί κανείς, ενώ για τα άλλα αγόρια τα οποία τα γνώριζε και προσωπικά, ανέφερε πως δεν είχε καμία ένδειξη πως είχαν κάποια προβληματική συμπεριφορά και πως προέρχονταν από «φυσιολογικές» οικογένειες.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε και έστειλε μήνυμα σε κάθε γονέα να αρχίσουν να σκέφτονται περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά τους και το αν οι πράξεις τους μπορεί να οδηγήσουν, όπως στη δική της περίπτωση, στο ενδεχόμενο το παιδί τους να φτάσει στο σημείο να καταστρέψει τη ζωή κάποιου άλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL