Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C27.0°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
3 BF 84%
Trafficking στην Ηλιούπολη / Η στιγμή της άγριας επίθεσης των ΜΑΤ με γκλοπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Trafficking στην Ηλιούπολη / Η στιγμή της άγριας επίθεσης των ΜΑΤ με γκλοπ

Αστυνομικοί με γκλοπ σε δικαστική αίθουσα
screenshot/twitter

Σοκάρουν οι εικόνες με τους αστυνομικούς να χτυπούν με μανία του συγκεντρωμένους οι οποίοι βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα κατά την ανάγνωση της απόφασης της έδρας αναφορικά με την υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη, στην οποία κατηγορείται αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα που ακούστηκε η λέξη «αθώος» για τον επίορκο αστυνομικό, επικράτησε πανδαιμόνιο στη αίθουσα με το κοινό να φωνάζει: «ντροπή», «είστε όλοι βιαστές».

Η ένταση κορυφώθηκε με τους ανθρώπους να φωνάζουν ότι «πρώτα λέτε "σπάσε τη σιωπή" και ύστερα ξεπλένετε τον κάθε βιαστή». Αποτέλεσμα της έντασης που σημειώθηκε ήταν να αποχωρήσει η έδρα του δικαστηρίου.

https://youtu.be/dchdQNiaHDo

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εκκενώνοντας την αίθουσα χτυπούσαν με γκλοπ ενώ υπάρχουν αναφορές για ρίψη χημικών εντός του διαδρόμου του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι μετά την εκκένωση της αίθουσας η έδρα του δικαστηρίου επέστρεψε και ολοκλήρωσε την ανάγνωση της απόφασης. Σύμφωνα με αυτή, ο αστυνομικός τελικά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση της 19χρονης ενώ αθωώθηκε για τη δεύτερη καταγγέλλουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL