Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Πατέρας 16χρονου / Όταν πυροβόλησε ο αστυνομικός σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατέρας 16χρονου / Όταν πυροβόλησε ο αστυνομικός σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;

ΠΑΤΕΡΑΣ 16ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Να απονεμηθεί δικαιοσύνη ζήτησε για μια ακόμη φορά ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο πατέρας του 16χρονου, Παύλος Φραγκούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως η κατάσταση της υγείας του γιου του παραμένει σταθερή και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο πατέρας του 16χρονου υποστήριξε ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τον σταματήσουν με κάποιον άλλον τρόπο. Ο ίδιος έκανε λόγο για την ύπαρξη τεσσάρων βίντεο τα οποία έχουν δει. «Ο γιος μου μόλις πέρασε από το πρατήριο, έκανε στροφή 180 μοιρών και ερχόταν στο σπίτι. Στο πρατήριο υπάρχουν κάποια δρομάκια που ένα μηχανάκι μπορεί να διασχίσει τον δρόμο και να περάσει από την απέναντι πλευρά και να φύγει προς Διαβατά. Ο γιος μου έκανε στροφή 180 μοιρών και έφευγε προς Διαβατά για να έρθει στον οικισμό. Τον ακολούθησαν δύο μηχανάκια και άνοιξε ταχύτητα. Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκούλης.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον γιο του, είπε πως πρέπει να μπει στη φυλακή, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην ανακοίνωση του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια όπου ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός έχει δύο παιδιά. «Ναι, συμφωνώ έχει δύο παιδιά. Από την ώρα που πήγε να πυροβολήσει το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα παιδιά του; Σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;" τόνισε.

«Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια» σημείωσε ο κ. Φραγκούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL