Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Αστυνομική βία / Σφαίρα στο κεφάλι σε ανήλικο που έκλεψε καύσιμα 20 ευρώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αστυνομική βία / Σφαίρα στο κεφάλι σε ανήλικο που έκλεψε καύσιμα 20 ευρώ

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σοκάρουν οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σταδιακά για το νέο αιματηρό περιστατικό υπέρμετρης αστυνομικής βίας στην Θεσσαλονίκη.

Μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, 16χρονος που οδηγούσε φορτηγάκι φέρεται να σταμάτησε σε πρατήριο καυσίμων στην δυτική Θεσσαλονίκη, στην Μοναστηρίου.

Ζήτησε από τον υπάλληλο του πρατηρίου να του βάλει 20 ευρώ σε πετρέλαιο κίνησης και, όταν αυτός ολοκλήρωσε την διαδικασία, ο 16χρονος φέρεται να πάτησε γκάζι και να έφυγε χωρίς να πληρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπάλληλος φέρεται να κάλεσε άμεσα την Αστυνομία, να ειδοποιήθηκαν οι διωκτικές Αρχές, να εντοπίστηκε το όχημα και να ακολούθησε καταδίωξη.

Το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 16χρονος φέρεται να κινήθηκε προς την Παλαιά Συμμαχική Οδό. Εκεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν από τις Αρχές, επιχείρησε να διεμβολίσει περιπολικό, αλλά τελικά έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τοιχίο. Δεν είναι σαφές το πότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος, ούτε το αν ο οδηγός του οπλοφορούσε ή είχε ο ίδιος πυροβολήσει κατά αστυνομικών.

Ο ανήλικος δέχθηκε τουλάχιστον μία σφαίρα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της βολίδας από το κεφάλι του. Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL