Live τώρα    
Κρήτη / Έκλεισε το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο λόγω της κακοκαιρίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Έκλεισε το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο λόγω της κακοκαιρίας

Zarpanews.gr

Συνεχίζονται τα τεράστια προβλήματα στην Κρήτη, που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών βροχοπτώσεων. Υπενθυμίζουμε, ότι υπάρχουν αναφορές για έναν νεκρό και τρεις αγνοούμενους.

Η κακοκαιρία ανάγκασε τις αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο στο Ηράκλειο, καθώς νερά άρχισαν να μπαίνουν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».  Πλημμύρισε ακόμα και η πίστα που προσγειώνονται και απογειώνονται αεροπλάνα. Η κατάσταση θα επανακτιμηθεί το μεσημέρι, καθώς θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να επανέλθει η κανονικότητα.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Γιώργο Πλιάκα που μίλησε στο cretapost.gr, οι χώροι του διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου έχουν πλημμυρίσει και αν δεν καθαριστεί, «κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια». Επίσημα, δεν εκτελούνται πτήσεις έως τις 15:00 το μεσημέρι τουλάχιστον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0