Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
Χαλκιδική / Τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια καταγράφηκαν από τις κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαλκιδική / Τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια καταγράφηκαν από τις κρυφές κάμερες σε ξενοδοχείο

Δωμάτιο ξενοδοχείου
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τρία ακόμη ζευγάρια έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές ότι βιντεοσκοπήθηκαν στο ενοικιαζόμενα δωμάτια του καταλύματος στην Άφυτο Χαλκιδικής, όπου ο 33χρονος ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες. Υπενθυμίζεται ότι τις κρυφές κάμερες στο δωμάτιο εντοπίστηκαν από έναν 26χρονο και μία 25χρονη οι οποίοι είχαν νοικιάσει δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια, ενώ σύμφωνα με το voria.gr το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία, οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από τέσσερις κάμερες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να εντοπιστούν και άλλα ζευγάρια που παρακολουθούνταν μέσω των καμερών.

Την ίδια στιγμή, άτομα που το καλοκαίρι έμειναν στο εν λόγω κατάλυμα καλούν τις αρχές να μάθουν αν απεικονίζονται στα βίντεο

Τα τρία επιπλέον ζευγάρια αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν στη Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι λόγω του χαμηλού φωτισμού που υπήρχε την ώρα της καταγραφής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι κάμερες ήταν από το ίδιο δωμάτιο. Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί σε πόσα δωμάτια είχαν τοποθετηθεί κρυφές κάμερες, καθώς μετά την καταγγελία ενδέχεται ο ιδιοκτήτης να αφαίρεσε το υλικό από τα δωμάτια.

Ο ξενοδόχος «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο» με την κρυφή κάμερα

Στην αντεπίθεση περνά το ζευγάρι το οποίο ανακάλυψε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, με τον συνήγορό τους Παναγιώτη Γεωργιάδη, να δηλώνει ότι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν πρόσφερε δωρεάν το δωμάτιο επειδή ο 26χρονος και η 25χρονη αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες, αλλά αντίθετα ήταν εκείνος που «επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα».

Μιλώντας στο grtimes.gr, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι θίχτηκε η υπόληψη των παιδιών εις διπλούν, καθώς σε πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκε πως το ζευγάρι διέμεινε στο κατάλυμα, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει κάπου άλλου, μιας και η 25χρονη εργάζονταν στο καφέ-μπαρ που διατηρούσε ο 33χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, ζήτησε να μην δημοσιευτούν τα προσωπικά στοιχεία του ζευγαριού, ούτε αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους καθώς «τα παιδιά έχουν δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση, διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζευγαριού έχει ζητηθεί η συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αν ο 33χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήθελε το υλικό που κατέγραψε παράνομα για προσωπική χρήση, όπως δήλωσε στην κατάθεση του, «αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελος του ήταν υψηλότερο των 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος».

Τέλος, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι το νεαρό ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης και την άσκηση διώξεων για προσβολή της προσωπικότητας, θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL