Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Αρπαγή ανηλίκου – Κηφισιά / Πληροφορίες ότι ο 6χρονος είναι στη Νορβηγία – Πώς εκτιμάται ότι έφυγε από τη χώρα μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρπαγή ανηλίκου – Κηφισιά / Πληροφορίες ότι ο 6χρονος είναι στη Νορβηγία – Πώς εκτιμάται ότι έφυγε από τη χώρα μας

Ο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν
Τη φωτογραφία έχει δώσει στη δημοσιότητα η γιαγιά του παιδιού

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αρπαγής του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις ότι το παιδί είναι ήδη εκτός Ελλάδας, αφού όπως δήλωσε η δικηγόρος του πατέρα του, έλαβε email από Νορβηγό συνάδελφο της που της επιβεβαίωνε ότι ο 6χρονος βρίσκεται ήδη στη Νορβηγία.

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου ότι χθες στις 6 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα. Το email αυτό που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση» ανέφερε στο newsit.gr η Μαρία-Πατρινιά Αδαμοπουλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Νορβηγό πατέρα στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι ο Νορβηγός πατέρας του Ράινερ μαζί με τον Ισλανδό γαμπρό του πρέπει να διέφυγαν με το παιδί από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μέσω Δανίας για τη Νορβηγία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έφυγε από τη χώρα μας με πλαστό διαβατήριο.

Όπως αναφέρει το in.gr, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε ότι άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ζήτησε μάλιστα να «κατεβάσουν» το Amber Alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL