Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.7°C23.0°C
2 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.1°C
3 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C25.9°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C25.4°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.1°C19.1°C
0 BF 84%
Μένιος Φουρθιώτης / Στις φυλακές Ναυπλίου αντί για τον Κορυδαλλό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Στις φυλακές Ναυπλίου αντί για τον Κορυδαλλό

Φουρθιώτης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης μετά τη σύλληψή του εξαιτίας μη τήρησης των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί ώστε να του χορηγηθεί η υπό όρους αποφυλάκιση του, πέντε μήνες μετά την αρχική του σύλληψη.

Ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής ο οποίος είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη, ακόμη και με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, συνελήφθη σήμερα καθώς δεν τήρησε τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο ίδιος φέρεται να επικαλέστηκε ότι δεν μπορούσε να μεταβεί στο Α.Τ. λόγω τραυματισμού του λίγο μετά την προσωρινή του αποφυλάκιση στις αρχές Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μ. Φουρθιώτης ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του και στη συνέχεια θέλοντας να δείξει «καλή συμπεριφορά» επέλεξε να εμφανιστεί ο ίδιος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η δικαιολογία ότι αδυνατούσε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα, λόγω κινητικού προβλήματος, δεν έπεισε τις αρχές και οδηγήθηκε αρχικά στην ΓΑΔΑ  και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς είναι υπόδικος μεταξύ άλλων για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής παρουσίασε λιποθυμικό επεισόδιο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε για άγνωστους λόγους στις φυλακές Ναυπλίου και όχι σε αυτές στον Κορυδαλλό. Διαρροές επικαλούνται «λόγους ασφαλείας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σχηματισθούν και νέες δικογραφίες από την οικονομική αστυνομία και το τμήμα οικονομικού εγκλήματος της Εισαγγελίας Εφετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL