Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
Απαγωγή στο Ντράφι / Αγωνία για τον επιχειρηματία - Ζητούν λύτρα άνω του 1 εκατ. ευρώ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απαγωγή στο Ντράφι / Αγωνία για τον επιχειρηματία - Ζητούν λύτρα άνω του 1 εκατ. ευρώ

EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ για τον ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών στο Μενίδι, που έπεσε θύμα αρπαγής και απαγωγής έξω από την οικία του στο Ντράφι, από ομάδα αγνώστων δραστών, μόλις επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές και απαιτήσεις των δραστών για λύτρα από την οικογένεια του θύματος. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας απήχθη έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στο Πικέρμι, ενώ μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο, το οποίο άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του επιχειρηματία έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του, όπου ερευνάται η περιοχή και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

O επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος, μαζί με τον αδερφό του, είχε καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχε δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς το 2020 στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά που διατηρεί.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, δεν έδειχνε να φοβόταν ή να ανησυχούσε για κάτι, καθώς είχε ανεβάσει το τελευταίο δείπνο του, στο Instagram, λίγες ώρες πριν τον απαγάγουν.

Εντοπίστηκαν καμένα ΙΧ στα Σπάτα

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όχημα που οδηγούσε ο επιχειρηματίας, ενώ στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα έχουν βρεθεί καμένα δύο αυτοκίνητα.

Τα καμένα οχήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων και γενετικού υλικού – αν και η πυρκαγιά τα έχει καταστρέψει ολοσχερώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL