Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Βάνα Παπαευαγγέλου / Αποτύχαμε στην εκστρατεία εμβολιασμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βάνα Παπαευαγγέλου / Αποτύχαμε στην εκστρατεία εμβολιασμού

ΒΑΝΑ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου». Αυτό τόνισε η Βάνα Παπαευαγγέλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και στο ότι γενικότερα πρέπει να υπάρξει ακόμη περισσότερη προσπάθεια για να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 50.

Η καθηγήτρια παιδιατρικής και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων είπε έτσι αυτό που δεν έχουν τολμήσει να παραδεχθούν οι αρμόδιοι υπουργοί και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ότι και στην εκστρατεία εμβολιασμού η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν καταστροφική.

Σε ό,τι αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου, η Βάνα Παπαευαγγέλου είπε πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού θα ανοίγει για όλους τους πολίτες στους 5,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. «Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου, συζητήσαμε χθες με τον κ. Θεμιστοκλέους να ανοίγει η πλατφόρμα  στους 5,5 μήνες, έτσι ώστε όλοι, στις μέρες που κλείνουν τους έξι μήνες να πάνε να κάνουν τη δόση τους» εξήγησε. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL