Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
Βόρεια Εύβοια / Ο Πέτσας εμπαίζει τους κατοίκους – «Δεν φταίνε οι πυρκαγιές για τις πλημμύρες» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βόρεια Εύβοια / Ο Πέτσας εμπαίζει τους κατοίκους – «Δεν φταίνε οι πυρκαγιές για τις πλημμύρες» (βίντεο)

Πέτσας
(EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

Ο Στέλιος Πέτσας με περισσή αλαζονεία εμφανίστηκε πρωί πρωί στα τηλεοπτικά παράθυρα για να παίξει με τη νοημοσύνη των πυρόπληκτων κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Με ύφος ειδικού χιλίων καρδιναλίων, υποστήριξε σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την κυβερνητική ακινησία ότι για τις πλημμύρες που προκάλεσε στη Βόρεια Εύβοια η κακοκαιρία «Αθηνά» δεν φταίνε τα καμένα του καλοκαιριού.

«Οι ζημιές είναι χαμηλά προς τη θάλασσα μη συνδέουμε τις ζημιές κοντά στη θάλασσα με τα καμένα» υποστήριξε προκλητικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν κάνει τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις ο Στέλιος Πέτσας, ο ρεπόρτερ του καναλιού έδειχνε με την κάμερα τις καμένες εκτάσεις που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την περιοχή που πλημμύρισε και επεσήμανε ότι ο χείμαρρος που σχηματίστηκε δεν βρήκε λόγω των καμένων δασικών εκτάσεων καμιά αντίσταση με αποτέλεσμα να διαλύσει τον δρόμο και να πλημμυρίσει την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετέφερε, επίσης, τις καταγγελίες των κατοίκων ότι οι περιοχές τους μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έχουν μείνει ανοχύρωτες στο έλεος των ισχυρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL