Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Βάρκιζα / «Ξέχασαν» παιδί δύο ετών επί 5 ώρες μέσα σε σχολικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βάρκιζα / «Ξέχασαν» παιδί δύο ετών επί 5 ώρες μέσα σε σχολικό

Σχολικό όχημα
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με την αστυνομία ξέχασαν ένα μικρό παιδί 2 ετών μέσα σε σχολικό όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες, καθώς το ξέχασε ο οδηγός του σχολικού.

Αρχικά το σχολικό μετέφερε τα παιδάκια στο παιδικό σταθμό, κατά την αποβίβαση κανείς δεν πρόσεξε ότι το κοριτσάκι δεν κατέβηκε και ότι παρέμεινε μέσα στο όχημα.

Ο οδηγός μετά την αποβίβαση των νηπίων έφυγε καθώς το πρόγραμμα του ήταν να επιστρέψει ώρες μετά και να μεταφέρει τα νήπια στις οικίες τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το κοριτσάκι παρέμεινε μέσα στο σχολικό λεωφορείο μέχρι τις 12:10 περίπου όταν περαστικός το αντιλήφθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κοριτσάκι φαίνεται να αποκοιμήθηκε για λίγο και όταν ξύπνησε άρχισε να κλαίει κατατρομαγμένο.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 5 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, είναι ο οδηγός, η συνοδός, η διευθύντρια, η ιδιοκτήτρια του σταθμού και μια βρεφονηπιακός.

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL